Güzellik Trendleri: Yeni Yılda Parıldayın!

Yeni bir yıl, yeni güzellik trendleri demek! Carmine Beauty Center Beylikdüzü olarak, 2024 yılında parıldamanızı sağlayacak güzellik trendlerini sizin için derledik. İşte bu yılın en popüler güzellik eğilimleri:

1. Doğal Cilt: Bu yıl, “doğal güzellik” ön planda. Hafif makyaj ve cildinizi korumaya odaklanan ürünlerle, sağlıklı ve ışıltılı bir cilde sahip olabilirsiniz. Cilt bakımı ve hafif fondötenlerle, doğal güzelliğinizi ön plana çıkarın.

2. Renkli Göz Farları: Göz makyajında cesur renkler bu yılın trendlerinden biri. Canlı tonlar, parlak göz farları ve renkli eyeliner’larla gözlerinizi vurgulayarak enerji dolu bir görünüm elde edebilirsiniz.

3. Yüksek Yanaklar: 2024’de yüksek ve belirgin yanaklar ön planda. Kontür ve aydınlatıcı kullanarak, yüz hatlarınızı vurgulayabilir ve daha keskin bir görünüm elde edebilirsiniz.

4. Minimalist Makyaj: Doğallık ve sadelik, makyaj trendlerinde ön sıralarda. Minimalist makyaj trendi, hafif bir cilt makyajı, dolgun kaşlar ve nude tonlarda dudaklarla güzellik dünyasında rahatlık ve sadelik arayanlara hitap ediyor.

5. Retro Dalgalar: Saç stillerinde retro dalgaların geri döndüğü bir yıl. 1920’lerden esinlenen dalgalı saç modelleri, şıklığı ve feminenliği bir araya getiriyor.

6. Tek Renk Manikürler: Nail art yerine tek renk manikürler bu yılın favorisi. Canlı renkler veya soft tonlardaki oje seçenekleriyle, tırnaklarda sade ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

7. Glitter Detayları: Parıltı ve glitter detayları, makyajın her alanında karşımıza çıkıyor. Göz kapaklarından dudaklara kadar, ışıltılı dokular bu yılın favorisi.

Carmine Beauty Center Beylikdüzü olarak, güzellik trendlerini takip ediyor ve müşterilerimize en güncel ve trend makyaj ve saç stilleriyle hizmet veriyoruz. Siz de bu trendlere uyarak, 2024 yılında güzelliğinizi ön plana çıkarabilir ve kendinizi yenileyebilirsiniz.

Lütfen Makaleyi Oylayınız!
[Toplam Oy: 873 Ortalama: 5]
  • Nazlı Demir

    2024 Trendleri için teşekkrler Carmine Beauty

Yorumunuzu Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trend Yazılar

Carmine Beauty Center Footer Logo

Hizmetlerimiz

Hakkımızda

Güzellik ve bakımın mükemmel buluşması için Beylikdüzü’nde hizmet veren Carmine Beauty Center’a adım attığınız için teşekkür ederiz. Biz, güzellik konusunda uzmanlaşmış … Devamı için tıklayın …

İLETİŞİM

Carmine Beauty Center

Telefon: 0532 487 18 99

Adres: Cumhuriyet Mah. Erdemli Cad.
Onur Sok. Demir Romance Sitesi
Dükkan no: Akik-3 Beylikdüzü Istanbul,

Bizi TAKİP EDİN

BLOG KATEGORİLER

Edit Template
Carmine Beauty Center Footer Logo

Carmine Beauty Center

Telefon: 0532 487 18 99

Adres: Cumhuriyet Mah. Erdemli Cad.
Onur Sok. Demir Romance Sitesi
Dükkan no: Akik-3 Beylikdüzü Istanbul,

6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun Maddeleri gereğince internet sitemizde fiyat bilgisi yer almamaktadır.  Detaylı bilgi almak için Lütfen Carmine Beauty’nin iletişim sayfasından bizimle irtibat kurabilirsiniz. Güzellik Salonlarında hiç bir uygulama ve hizmet tedavi amaçlı olarak uygulanmamaktadır. tüm sağlık sorunlarınız için uzman hekim, klinik ve hastanelerin ilgili bölümlerine müracaat ederek, yardım almanızı tavsiye ediyoruz. 

Carmine Beauty Center / Beylikdüzü © 2023

internetsitemiz.com