Beylikdüzü Lazer Epilasyon için Kolay Randevu

Bakımlı ve güzel tırnaklara sahip olmak her kadının hayalidir. Fakat doğal tırnaklar her zaman istenilen uzunlukta ve sağlamlıkta olmayabilir. Bu durumda protez tırnaklar imdada yetişir. Beylikdüzü’nde protez tırnak yaptırmak için birçok seçenek varken, Carmine Beauty Center size en güzel ve en trend modelleri sunar.

Carmine Beauty Center’da protez tırnak modelleri:

  • French: Klasik ve zamansız bir model olan French, her tarza uyum sağlar. Beyaz uçlu ve doğal tırnak renginde protez tırnaklar, zarif ve şık bir görünüm verir.
  • Baby Boomer: Son zamanlarda oldukça popüler olan Baby Boomer modeli, French’e benzer şekilde ombre geçişli bir tırnak tasarımı sunar. Pudra tonları ve soft renkler ile yapılan bu model, doğal ve romantik bir görünüm verir.
  • Ombre: Farklı renklerin geçişleriyle yapılan ombre tırnaklar, modern ve dikkat çekici bir görünümdür. Renk geçişleri ve farklı desenler ile kişiselleştirilebilir.
  • Balerin: Uzun ve sivri uçlu balerin tırnaklar, cesur ve iddialı bir görünüm için idealdir. Farklı renkler ve ışıltılı taşlarla süslenerek daha da göz alıcı hale getirilebilir.
  • Koyu Renkler: Siyah, bordo, mor gibi koyu renkler, sonbahar ve kış aylarında oldukça trenddir. Koyu renk protez tırnaklar, zarif ve sofistike bir görünüm verir.
  • Desenli: Hayvan figürleri, çiçekler, geometrik desenler gibi farklı desenlerle protez tırnaklarınızı kişiselleştirebilirsiniz. Desenli tırnaklar, tarzınıza ve ruh halinize göre seçebileceğiniz eğlenceli bir seçenektir.
  • 3D: 3D protez tırnaklar, tırnaklarınıza boyut kazandıran ve daha dikkat çekici bir görünüm veren özel bir modeldir. Pırlantalar, taşlar, kabartmalar gibi farklı 3D süslemeler ile tırnaklarınızı özel kılabilirsiniz.

Carmine Beauty Center’da protez tırnak yaptırmanın avantajları:

  • Uzman ve tecrübeli estetisyenler
  • En kaliteli malzemeler
  • Hijyenik ortam
  • Uygun fiyatlar
  • Müşteri memnuniyeti

Beylikdüzü’nde protez tırnak yaptırmak için Carmine Beauty Center’ı tercih edin, hayalinizdeki tırnaklara kavuşun!

Lütfen Makaleyi Oylayınız!
[Toplam Oy: 1 Ortalama: 5]

Yorumunuzu Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trend Yazılar

Carmine Beauty Center Footer Logo

Hizmetlerimiz

Hakkımızda

Güzellik ve bakımın mükemmel buluşması için Beylikdüzü’nde hizmet veren Carmine Beauty Center’a adım attığınız için teşekkür ederiz. Biz, güzellik konusunda uzmanlaşmış … Devamı için tıklayın …

İLETİŞİM

Carmine Beauty Center

Telefon: 0532 487 18 99

Adres: Cumhuriyet Mah. Erdemli Cad.
Onur Sok. Demir Romance Sitesi
Dükkan no: Akik-3 Beylikdüzü Istanbul,

Bizi TAKİP EDİN

BLOG KATEGORİLER

Edit Template
Carmine Beauty Center Footer Logo

Carmine Beauty Center

Telefon: 0532 487 18 99

Adres: Cumhuriyet Mah. Erdemli Cad.
Onur Sok. Demir Romance Sitesi
Dükkan no: Akik-3 Beylikdüzü Istanbul,

6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun Maddeleri gereğince internet sitemizde fiyat bilgisi yer almamaktadır.  Detaylı bilgi almak için Lütfen Carmine Beauty’nin iletişim sayfasından bizimle irtibat kurabilirsiniz. Güzellik Salonlarında hiç bir uygulama ve hizmet tedavi amaçlı olarak uygulanmamaktadır. tüm sağlık sorunlarınız için uzman hekim, klinik ve hastanelerin ilgili bölümlerine müracaat ederek, yardım almanızı tavsiye ediyoruz. 

Carmine Beauty Center / Beylikdüzü © 2023

internetsitemiz.com